Menu

Banner Leppävaara

Lintuvaara

HUOM: Lintuvaaran alueen 2019 leiripaikka varmistuu myöhemmin kevään aikana. Leirit pyritään pitämään aikaisempien vuosien tavoin Lintumetsän koululla, mutta on mahdollista, että koululla kesän aikana olevien remonttien takia leirit joudutaan pitämään jossakin muualla lähialueella, kuten Lintulaakson tai Lintuvaaran koululla. Lopullinen paikka ilmoitetaan kaikille varauksen tehneille sähköpostilla ja tekstiviestillä heti kun se on mahdollista. Alla viime vuoden leiripaikkakuvaus Lintumetsän koululta.

HUOM: Järjestämme Leppävaaran alueella myös toisen leirin, joka pidetään Etelä-Leppävaarassa. Leppävaaran leiripaikkasivulle pääset tästä linkistä.

Vuoden 2018 leiripaikka Lintuvaarassa on Lintumetsän koulu, joka on leiriläisille tuttu jo monelta aikaisemmalta vuodelta.

Koulusta löytyvät mahtavat tilat Liikuntaleireille: iso liikuntasali kaikilla herkuilla, suuri pallokenttä sekä ulkokoripallokenttä ja pieni pallopelikaukalo. Koulu sijaitsee Lintuvaarassa parin kilometrin verran pohjoiseen Leppävaaran asemalta, ja sinne pääsee helposti sekä autolla, pyörällä että bussilla.

Lintumetsän koululla Liikuntaleirit järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2010. Tervetuloa kesän hauskimmille leireille Lintuvaaraan!

Liikuntaleirit.fi

Valitse oma leiriviikkosi:

Liikuntaleiri 3.-7.6.2019
149,00 €
Täynnä
Liikuntaleiri 10.-14.6.2019
149,00 €
Yli 10 paikkaa