Menu

Leiri-info

Sijainti:
Kesällä 2020 leirit järjestetään Espoossa yhdeksässä eri paikassa: leiripaikat ovat Espoonlahti, Keski-Espoo, Laaksolahti, Leppävaara, Lintuvaara, Mankkaa, Matinkylä, Nöykkiö ja Tapiola.

Päivämäärät:
Liikuntaleirit 6-13 -vuotiaille järjestetään koululaisten kahdella ensimmäisellä lomaviikolla kesäkuussa 1.-5.6.2020 ja 8.-12.6.2020. Tämän lisäksi Laaksolahden leiripaikalla on toimintaa myös juhannusviikolla 15.-18.6.2020.

Kellonajat:
Leiripäivät omissa ryhmissä alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 16:00. Työkiireitä helpottaaksemme lapsen voi tuoda jo klo 8:00 ja hakea klo 16:30 mennessä!

Hinta:
Liikuntaleiriviikon hinta on 139-159 euroa, joka sisältää ohjatun viikon lisäksi kaikki pelivälineet, liikuntatilat, lämpimän lounaan sekä tapaturmavakuutuksen. Leiriviikkojen hinta nousee kevään aikana varaustilanteen mukaan.

Ohjelma:
Leirien ohjelmaan kuuluu sporttisia pelejä ja leikkejä innostavassa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ikäryhmiin, jotka viikon aikana liikkuvat kahden kokeneen ja asiantuntevan ohjaajan johdolla. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. tennistä, sulkapalloa, sählyä, ultimatea, jalkapalloa ja tottakai lasten jokakesäistä suosikkia yukigassenia. Leiriviikon aikana ehdimme kaiken kaikkiaan kokeilla ja pelata yli 12 eri lajia!

Periaatteet:
Tavoitteemme on edistää lasten liikunnallista kasvatusta. Kaiken toimintamme lähtökohta on tukea jokaisen lapsen liikunnallisuutta ja kannustaa tutustumaan eri lajeihin turvallisessa ympäristössä.

Valikossa olevista linkeistä löytyy vielä rutkasti lisätietoja. Kysymyksiin leireistä vastaamme mielellämme osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä puhelimitse 045-6396444.