Menu

Leiripaikkamuutos - Mankkaa 2024

Tiedote 17.5.2024

Saimme juuri tänään (perjantaina 17.5. klo 12:12) uuden tiedon Espoon kaupungilta, jonka mukaan aikaisemmin Mankkaan koululle meille vahvistettu varaus on nyt peruutettu eikä leirin pitäminen siellä onnistu. Käytyämme lisää keskustelua aiheesta jouduimme toteamaan, että ylivoimaisesti lähin vaihtoehtoinen koulu leirille on Pohjois-Tapiolan koulu, koska alkuperäinen vaihtoehtomme Taavinkylän koulu ei ole mahdollinen ulkotilaremontin vuoksi, ja Mankkaanpuron koululla on muita varauksia.

Näin ollen teimme ratkaisun, jossa kaikki Mankkaan leirille paikan varanneet osallistujat siirrettiin Pohjois-Tapiolan koululla olevalle leirillemme. Onneksemme Pohjois-Tapiolan koulun tilat ovat kaikkein isoimmat käytössämme olevat tilat ja mahtuminen leirille ei tule olemaan ongelma, mutta varsinkin Taavinkylän leirille paikkansa varanneet osallistujat joutuvat nyt kulkemaan pitkän matkan.

Mikäli ette voi tai halua osallistua Pohjois-Tapiolan koululla olevalle leirille, niin voitte peruuttaa osallistumisenne nettisivujemme kautta. Tässä tapauksessa peruutuksesta ei pidätetä mitään peruutusmaksuja, kunhan peruutus on tehty viimeistään 26.5. sunnuntaina. Voitte myös halutessanne vaihtaa osallistumisen mille tahansa muulle leiripaikalle, kuten esimerkiksi Matinkylään.

Pahoittelemme muutosta, olemme järjestäneet leirejä vuodesta 1999 asti ja tämä oli myöhäisin paikkamuutos koskaan. Joka tapauksessa leireistä tulee kyllä erinomaiset myös Pohjois-Tapiolassa, toivottavasti vain voitte osallistua niille!

Ystävällisin terveisin,
Ilmari Lewing
Toiminnanjohtaja
Espoon Liikuntaleiriyhdistys ry
050-5897362

--

Espoon kaupungin ilmoitus peruutuksesta:

Lähettäjä: Liikuntapaikkavaraukset <Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.;
Lähetetty: perjantai 17. toukokuuta 2024 12.12
Vastaanottaja: Jukka Luhtala <Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.;
Aihe: VS: Kesän kouluvaraukset

Hei,

saimme Mankkaan koulun remontin osalta vihdoin vahvistettua tietoa eli koulun tiloja (liikuntasali + ruokala) ei voi käyttää 3.6.2024 alkaen, vaan koko tuo osa koulusta on remontissa. Tai liikuntasalissa ei ole remonttia mutta se toimii varastona: ”Mankkaan koulun kesäremontti koskee koulurakennuksen B-osaa ja ruokalaa. Se koskee myös liikuntasalia sen takia, että kaikki fyke-luokkien ja ruokalan kalusteet ja tavarat joudutaan varastoimaan siellä remontin aikana.”

Pahoittelut, että tieto asiasta tulee näin myöhään.

terveisin

Liikuntapalvelukoordinaattori
Tilavaraus
Liikunta ja urheilu
Puh.aika ma,ke klo 12.30-15
to klo 9-11
09 816 52140
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Elinvoima
Espoon kaupunki
Karaportti 1, PL 34
02070 ESPOON KAUPUNKI

--

Kuvakaappaus meille aiemmin vahvistetusta varauksesta Espoon kaupungin varausjärjestelmästä:

Varauskalenteri

=================================

Tiedote 29.4.2024

Saimme Espoon kaupungilta tiedon, että valitettavasti Taavinkylän koululla on kesällä ulkoalueiden remontti, joka on sen verran mittava, että leiriemme pitäminen koululla ei tänä vuonna ole mahdollista.

Tutkittuamme kaupungin kanssa eri vaihtoehtoja saimme varmistettua korvaavat tilat kahden kilometrin päästä Mankkaan koululta (Mankkaansuo 8). Sisäliikuntatilat ovat koululla leiriämme ajatellen todella hyvät, ja koulun kentällä ja pihalla pääsemme harrastamaan kaikkia ulkolajeja, joten leirin ohjelmaan muutoksella ei ole vaikutusta.

Valitettavasti siirto kuitenkin vaikuttaa itsenäisesti leirille kulkevien lasten matkaan. Jos haluatte muutoksen johdosta muokata varaustanne tai peruuttaa sen, voitte tehdä niin nettisivujemme varausjärjestelmästä: tämän viikon loppuun eli 5.5. mennessä tehdyistä peruutuksista emme pidätä mitään peruutuskuluja Mankkaan leiriin liittyen.

Pahoittelemme muutoksesta teille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa ja mahdollista pettymystä, mikäli ette voi osallistua leirille. Luvassa on paikan vaihdoksesta huolimatta iloinen ja vauhdikas liikuntaleiriviikko!