Menu

Leiriehdot 2024

Peruutusehdot

Leirille osallistumisen voi peruuttaa internetsivujemme varausjärjestelmän kautta. Maksamattoman varauksen peruutuksesta ei peritä mitään kuluja. Mikäli varaus on maksettu, pidätetään leirimaksun palautuksesta 10 euron toimistokulut per palautuskerta.

Peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkamista. Jos peruutus on tehty kun tapahtuman alkuun on alle kaksi viikkoa, pidätämme edellä mainittujen toimistokulujen lisäksi jokaisesta peruutetusta leiriviikosta ruoka- ja muita valmistautumiskuluja 50 euroa. Peruuttamatta jätetyistä leireistä pidätämme maksun kokonaan.

Mikäli osallistujan leiri jää kesken tai peruuntuu äkillisen tapaturman tai sairastumisen takia, esittämällä lääkärintodistuksen palautamme rahat poissaolopäivien osalta pidättämättä edellä mainittuja ruoka- ja valmistautumiskuluja. Lääkärintodistus tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa leirin päättymisen jälkeen skannattuna osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteella Liikuntaleirit.fi, Impilahdentie 20, 02600 Espoo. Palautusta varten tarvitsemme aina myös tilinumeron.

Onnistuneen leirin takaamiseksi leiriläisten on noudatettava yhteisiä ryhmässä sovittavia sääntöjä ja toteltava ohjaajia. Mikäli lapsi uhkaa toiminnallaan muiden leiriläisten tai ohjaajien henkistä tai fyysistä turvallisuutta, tai tahallaan yrittää aiheuttaa omaisuudelle vahinkoa, hänen osallistumisensa voidaan keskeyttää välittömästi ja tarvittaessa huoltajan on noudettava hänet leiriltä.

Kevään aikana leiripaikoissa voi tapahtua muutoksia meistä riippumattomista syistä. Mikäli sivuilla ilmoitettuja tapahtumapaikkoja tai -aikoja joudumme mistä tahansa syystä muuttamaan, ilmoitamme siitä heti kaikille ilmoittautuneille, joita muutos koskee.

Muut ehdot

Leirille osallistuvat lapset kuvataan ryhmäkuvissa, jotka myöhemmin julkaistaan internetissä sivuillamme. Lapsista otetaan myös sporttisia tilannekuvia, joita voidaan julkaista kuvituksena internetsivuillamme tai sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram). Kuvien yhteydessä tai missään muuallakaan ei mainita lasten nimiä. Jos ette halua leiriläisen osallistuvan ryhmäkuvaan tai esiintyvän tilannekuvissa, kertokaa siitä ilmoittautumislomakkeen kohdassa Muuta huomioitavaa. Ryhmäkuvia ei julkaista sosiaalisessa mediassa, ja pelkkään ryhmäkuvaan voi osallistua kirjoittamalla kohtaan "Ei tilannekuvia". Mikäli haluamme käyttää leiriläisestä otettua valokuvaa muussa markkinoinnissamme, otamme henkilökohtaisesti yhteyttä sopiaksemme asiasta.

Toimintaamme osallistuvat lapset hyväksytään laskun maksamisen yhteydessä Espoon Liikuntaleiriyhdistys ry:n jäseniksi. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun. Jos ette halua lapsen tulevan yhdistyksen jäseneksi, voitte mainita asiasta erikseen ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautumisen yhteydessä käyttämänne sähköpostiosoite liitetään postituslistallemme, jolle lähetämme uutiskirjeitä keväisin noin 6 kappaletta. Listalle lisäämisen voi estää mainitsemalla asiasta ilmoittautumislomakkeella, ja listalta voi poistua jokaisesta uutiskirjeestä löytyvästä linkistä. Jos olette jo aikaisemmin poistuneet listalta, poistuminen pysyy automaattisesti voimassa.

Leiripaikoilla ei ole erillistä arvoesineiden säilyttämiseen tarkoitettua tilaa. Emme vastaa tapahtuman aikana kadonneista tai hajonneista esineistä, ja pahan mielen välttämiseksi toivomme, että arvokkaammat laitteet jätettäisiin päivän ajaksi kotiin. Pienikokoiset välttämättömät arvoesineet, kuten avaimet, voi tarvittaessa antaa leirivastaavan tai ohjaajien säilytettäväksi omalla etunimellä varustettuna.

Kaikilla leireillä on voimassa tyytyväisyystakuu: "Mikäli ensimmäinen päivä on mistä tahansa syystä pettymys, eikä leirin jatkaminen sen jälkeen enää huvita, palautamme maksetun leirimaksun kokonaan." Takuun käyttäminen edellyttää osallistumista tapahtumaan vähintään muutaman minuutin ajan. Kokonaan tapahtumasta poissa oleminen ei oikeuta tyytyväisyystakuun käyttämiseen.