Menu

Banner TennisTaivas

Leppävaara

HUOM: Leppävaaran lopullinen leiripaikka varmistuu myöhemmin kevään aikana. Leirit on järjestetty aiemmin mm. urheilupuistossa ja Ruusutorpan koululla.

Tänä vuonna paikka tulee olemaan todennäköisesti jokin muu Etelä-Leppävaaran lähellä olevista sopivista liikuntapaikoista, esim. Perkkaan puolella oleva Omnian iso liikuntatila, uusi valmistuva Perkkaan koulu tai mahdollisesti Kilon puolella oleva, Ruusutorpasta katsottuna heti golfrangen ja pienen metsikön toisella puolella sijaitseva Kilonpuiston koulu.

Alla on toistaiseksi vielä kuvaus viime vuoden 2021 leiripaikasta eli Ruusutorpan koulusta.

HUOM: Järjestämme Leppävaaran alueella leirin myös Lintuvaarassa, leiripaikan sivulle pääset tästä linkistä.

Kesällä 2021 järjestämme leirit jälleen Etelä-Leppävaaran puolella Ruusutorpan koululla. Tilat ovat leireillemme erinomaiset: suuressa liikuntasalissa on yllin kyllin tilaa mille tahansa sisäpelillemme sulkapallosta yukigasseniin. Salin saa tarvittaessa jaettua kahteen osaan, joten pitempikään sade ei häiritse leiriohjelmaamme. Lounaat ja välipalat syömme koulun viihtyisässä ruokalassa.

Ulkoliikuntatilat ovat vähintään yhtä loistavat kuin sisätilat. Aivan koulun viereen juuri rakennettu Säterinniityn urheilukenttä tarjoaa mm. ultimateen ja jalkapalloon niin paljon tilaa kuin ikinä haluamme. Käytössämme on kentän uusi täyskokoinen tekonurmi, ja paikalta löytyy myös iso koripallokenttä sekä juoksusuora & pituushyppypaikka.

Tervetuloa kesän hauskimpaan menoon Leppävaaran leirille!

Liikuntaleirit.fi

Valitse oma leiriviikkosi:

Liikuntaleiri 6.-10.6.2022
139,00 €
Hyvin tilaa
Liikuntaleiri 13.-17.6.2022
139,00 €
Hyvin tilaa
Liikuntaleirit 6.-10.6.2022 ja 13.-17.6.2022
278,00 €
Hyvin tilaa